foto

Jimmy Hibbert

  • nar. 23.11.1956 (62 let)
    Henley-on-Thames, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Zou fotí
2003 Bořek stavitel: Rytíři z Kámenlotu (TV film)
2001 Bořek stavitel: Nezapomenutelné Vánoce
Ztracený dárek (TV film)
1998 Otec Vánoc a ztracení sobi (TV film)

TV seriály

2013 Sabrina: Tajemství mladé čarodějnice (TV seriál)
2012 Zou (TV seriál)
2010 The Octonauts (TV seriál)
2009 Sally Bollywood (TV seriál)
Středo-džungle (TV seriál)
2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
2007 Le manège enchanté (TV seriál)
Ovečka Shaun (TV seriál)
2006 Tajná mise (TV seriál)
2004 Červený traktůrek (TV seriál)
2003 Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
Robotkové (TV seriál)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
Vampires, Pirates and Aliens (TV seriál)
1993 Avenger Penguins (TV seriál)
1991 Victor and Hugo, Bunglers in Crime (TV seriál)
1987 Hrabě Káčula (TV seriál)
1981 Detektiv myšák (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rozbuška (studentský film)
2013 The Jungle Book: Return 2 the Jungle
2008 Magická dobrodružství Pinocchia (TV film)
2005 Kouzelný kolotoč
2002 The King's Beard
2001 Ztracený dárek (TV film)
1998 Otec Vánoc a ztracení sobi (TV film)
1991 Hlavní podezřelý: Cesta vzhůru (TV film)
1990 Hlupáček a létající koráb (TV film)
1989 The BFG (TV film)
1987 The Reluctant Dragon (TV film)
1985 Létající Jester
1979 Bloody Kids

TV seriály

2014 Wanda and the Alien (TV seriál)
2012 Tobyho potulný cirkus (TV seriál)
2009 Středo-džungle (TV seriál)
2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
The Pinky and Perky Show (TV seriál)
2007 Frankenstein's Cat (TV seriál)
Le manège enchanté (TV seriál)
2006 Tajná mise (TV seriál)
2005 Harry a jeho dinosauří kamarádi (TV seriál)
2004 Červený traktůrek (TV seriál)
2003 Robotkové (TV seriál)
Seržant Proužek (TV seriál)
Wide Eye (TV seriál)
2001 Bill a Ben (TV seriál)
1999 Foxbusters (TV seriál)
Lavender Castle (TV seriál)
1998 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
1997 Grand, The (TV seriál)
Soul Music (TV seriál)
1996 Wyrd Sisters (TV seriál)
1993 Avenger Penguins (TV seriál)
1992 Der kleine Eisbär (TV seriál)
Velká jízda (TV seriál)
1991 Fiddley Foodle Bird (TV seriál)
Victor and Hugo, Bunglers in Crime (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1988 Wipe Out (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
Hrabě Káčula (TV seriál)
1984 Žabákova dobrodružství (TV seriál)
1981 Detektiv myšák (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace