foto

Sophie Cornu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Velký Georges (TV film)
2010 Comment va la douleur? (TV film)
Svatební dort
2007 Čekání na lásku (TV film)
2005 Comme sur des roulettes (TV film)
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
Le choix de Macha (TV film)
Par accident (TV film)
2003 Záhadné zmizení (TV film)
2001 Marathon du lit, Le (TV film)
2000 Mémoires en fuite (TV film)
1997 Mystères de Sadjurah, Les (TV film)
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
Excentric paradis
1993 Coma
Éternel mari, L' (TV film)
1990 Moi, général de Gaulle (TV film)
1985 Night Magic
1983 Jménem mých blízkých
1981 Un assassin qui passe

TV seriály

2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
La rose est amie de l'épine (S02E08)
La plus belle fille ne peut donner que ce qu'elle a (S02E07)
L'habit ne fait pas le moine (S02E06)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Maman a craqué (S03E02)
2012 Caïn (TV seriál)
Innocences (S01E08)
Dans la peau (S01E06)
Juge et partie (S01E03)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)
2008 A.D. La guerre de l'ombre (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Fête de famille (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Père en détresse (S01E02)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky