foto

Michael Rotenberg

  • nar. Toronto, Ontario, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Extrakt
2008 Zprávy TV Onion
2007 Volání o pomoc
2006 Světák
2003 Hlava státu
2001 Zpátky na zem
1999 Maléry pana Šikuly
1994 Vojna není kojná
1993 Zeťák

TV seriály

1995 Platypus Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace