Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantasticky drama. I kdyz se tu nedeje nic kdovijak originalniho, tak film dokaze zaujmout, je misty hodne dojemnej az smutnej, misty naopak vtipnej, celkove skvele napsanej. Navic se tvurci mohli oprit o dva paradni herce, Don Cheadle odvadi svuj nadprumer a hraje paradne a Sandler, ackoliv ze zacatku tam obcas byly videt jeho klasicky grimasy, tak se za chvily rozehral a zahral taky fantasticky, hlavne v zaveru. Naopak mi nesedla Smith, respektive jeji postava, ta mi prisla docela protivna. Binder proste pohodovym zpusobem natocil drama o vaznejch vecech a ty dve hodiny me stoprocentne zaujal. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Příběh je obdařen vzácnou kombinací vlastností pocitů a vztahu založených na přátelství, kde faktický dobrý přítel pochopí, že nesmí opustit trpícího přítele, který byl, poznamenám ztrátou rodiny zákeřným teroristickým útokem z 11. září 2001. Děj příběhu je příjemným obrazem dobrého kamarádství, který mě fakticky oslovil. Vše je zahráno velice realisticky a vsazené do reálné doby s její aktuální atmosférou. Použiji citát, nevím od koho je, ale je dokonale vystižný. Chovejme se ke svým přátelům tak, jak si přejeme, aby se oni chovali k nám. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Luxus o jakém se mi ani nezdálo. Velice srdceryvný příběh dvou přátel, kdy chce jeden pomoci druhému s těžkou životní situací spjatou s 11.zářím, ovšem něco takového není nic jednoduchého a tvůrcům se povedlo skvěle vykreslit osudy postav, se kterými bez problému začnete soucítit a snažit se je pochopit. Adam Sandler nemá moc dobrou reputaci, ovšem pevně věřím, že jeho výkon zde musel přesvědčit i nejzarytějšího odpůrce a dokázat mu, že Adam umí zahrát i silnou roli. K němu sympatický Don Cheadle s příjemnou Liv Tyler člověka dokáží naplně vtáhnout do děje. Prostě nemám slov. Snímek mě absolutně dostal a ještě dlouho po titulcích jsem o něm musel přemýšlet...100% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, jako bych viděla úplně jiný film než všichni ostatní...strhující drama?emocionálně nejsilnější film na tohle téma? Ale no tak! Kde? Já se celé dvě hodiny nudila a slzy na krajíčku jsem měla jedině když už jsem si myslela, že na to nevydržím koukat. Jistě, Sandler tu předvádí úplně něco jiného, než doposud. Ale mě zrovna neodrovnal a do svojí role se mi vůbec nehodil. Don je sympaťák a takového přítele bych uvítala taky, každopádně to celou dobu hrozně nudilo. Jen proto, že se film mírně týká 11.září nadhodnocovat nebudu. Ale koloběžka byla super, až pojedu do New Yorku, taky se s ní vydám na noční projížďky:)) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Sluchátka, které Adam Sandler (Charlie Fineman) nosí skoro celý film, jsou značky BOSE QuietComfort 15. U nás se cenově pohybují zhruba kolem deseti tisíc korun. (Leletik)
  • ​V čakárni u ​terapeutky si Alan Johnson ​číta komiks o Kapitánovi America. O deväť rokov neskôr si jeho predstaviteľ Don Cheadle zahral vo filme Captain America: Občianska vojna (2016) a účinkoval aj vo viacerých ďalších marvelovkách. (mijec)

Reklama

Reklama