Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Film o účastníkovi kurzu sebepoznání, který má nejenom najít sám sebe, ale také zhodnotit svůj dosavadní život.Manželství mu nepřináší to, co by chtěl (a to převážně jeho vinou - což si uvědomuje, ale že by pro jeho záchranu udělal už něco dříve,to ho ani nenapadne), a když se dozví, že ho žena podvedla s jeho vlivným klientem, vyhodí ji z domu.Nenáročné drama, kde se občas zamíchá i prvek komedie, z čehož vznikne poněkud rozpačitá směs, kdy film nemůžete brát vážně.Film, který neurazí ani nenadchne. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý snímek, který plyne pomalejším a poměrně depresivním tempem občas do placu hodí nějaký odlehčující moment a jede se dál ve smutnější rovině. Kupodivu na mě tento postup zabral a já netrpělivě až do konce sledoval strasti Affleckova života. Tedy jeho postavy samozřejmě. Nic světoborného nelze čekat, pokud ale nevíte co si pustit a chcete zkusit něco nového, Světák by neměl zklamat. ()

Reklama

lokol 

všechny recenze uživatele

dostal som echo ze vraj je to dobra komedia...tak to islo v telke a pozrel som si to...po dvoch reklamach som zistil ze to je asi onicom, dokukal som to a nezmenilo sa to...snazili sa tam o par vtipov ale to neslo, proste ma to nebavilo a nemalo to uroven komedie...nemalo to svrnc a ani nic extra komicke...a ako drama mi to tiez nepripadalo a neviem k akemu zanru by som to prirovnal ale kazdopadne si tento film nepozriem v najblizsej dobe ani nahodou...najblizsia doba = 30 - 40 rokov, ak dovtedy nedostanem alzheimera a nezabudnem na to ze som to nechcel vidiet...pre istotu si dam pripomienku do telefonu... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 4/10/// Ben Affleck, Ling Bai a další herci, nevšední vyprávění a zajímavý příběh, krásná hudba -copak se nám asi tvůrci snažili zdělit? Aby jsme nebyly svině?, jinak celkem průměrné a pro někoho může být celkem těžko stravitelné/// Od tohoto filmu jsem moc nečekal, ale potom co jsem viděl Affleckův režijní počin jsem chtěl vidět i jeho v nějakém filmu. On sám hraje snesitelně nesnesitelnou postavu, ale budete mu tak nějak fandit, takže tady problém nevidím. Dobrý je i to, že film upoutal moji pozornost a to hlavně díky pěkné hudbě. I tak mám ale obavu, že nesedne každému, protože je to celkem zvláštní film./// Celkem 58%/// ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že toto antižánrové dílko bylo zvláštně originální. Jak je mým zvykem, dívám se na podrobnosti až po skončení projekce, a tak už vím, kdo za těmi zmatky stojí. Binder, co si zahrál jednu z hlavních šaškovských rolí a vypadal stejně zmateně. Ovšem všecky zdejší mouchy vychytal ve snímku o rok později. Tady mu ještě zřejmě úporná snaha o sociální tragikomedii nevyšla. Ben mě nezklamal, pořád ten inteligentní kukuč a Rebecca byla prudce neodolatelná. Tak úplně bezcenný film není, jako prostředek k sebereflexi působí znamenitě. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama