foto

Paul M. Sommers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 The Saint (TV film)
2012 Apartment 1303
2008 Krvavá hranice

TV seriály

2019 Proven Innocent (TV seriál)
A Minor Confession (E03)
The Burden of Truth (E02)
2017 Empire (TV seriál)
The Lady Doth Protest (S04E07)
Full Circle (S04E02)
Toil and Trouble, Part 2 (S03E18)
2016 Empire (TV seriál)
The Unkindest Cut (S03E08)
Sin That Amends (S03E02)
Light in Darkness (S03E01)
další epizody (10)
2015 Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
Sinned Against (S02E09)
My Bad Parts (S02E08)
další epizody (10)
Bosch (TV seriál)
Chapter Nine: The Magic Castle (S01E09)
Chapter Seven: Lost Boys (S01E07)
Chapter Five: Mama's Boy (S01E05)
další epizody (4)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
As I Lay Dying (S02E22)
The Sun Also Rises (S02E21)
The Last Day (S02E20)
další epizody (11)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (21)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
162 Candles (S01E08)
Haunted (S01E07)
další epizody (8)
2008 Valentine (TV seriál)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
Přísun, krok (S04E17)
Pokoj, kde se dává sbohem (S04E16)
další epizody (6)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
Navěky modrá (S04E10)
Osamělá srdce (S04E09)
další epizody (23)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Sun Also Rises (S02E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace