foto

Paul Moessl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Love of Books: A Sarajevo Story, The
2007 Who Killed Mrs De Ropp? (TV film)

TV seriály

2012 The Revolting World of Stanley Brown (TV seriál)
2008 Hotel Trubble (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Kleptocrats
2014 Frankenstein & Upír (TV film)
Skenování minulosti (TV seriál)
2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
2010 When Rome Ruled (TV seriál)
2007 Vězněm v cizině (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky