Reklama

Reklama

Vězněm v cizině

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Velká Británie, 2007, 50 min

Hrají:

Adrian Rawlins, Emma Cunniffe, Tom Cullen, Rose Leslie, Mark Wingett, Dwight Worker, Paris Jefferson, Dimitri Leonidas, Todd Boyce, Sean Cameron Michael (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Série jednotlivých příběhů pojednávající o tom, jak strašně je jednoduché dostat se do vězení. Jeden z dílů je například o mladičkém automechanikovi, který si oblíbí partu Mexičanů. Je zaskočen penězi a pohodou, kterou oplývají, a nechá se zatáhnout do pašování marihuany přes mexicko-americké hranice. Jenže každého jednou štěstí na chvíli opustí, a pro něj tato chvilka bude znamenat objevení a ztrátu životní lásky, zklamání matky, roky života v mexickém vězení a to, že nikdy nespatří svoji dceru… Vysvobození přichází až s příkazem převézt vězně do Texasu, kde si místo následujících sedmi let odsedí jen několik měsíců. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (44)

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Dokument je to skvělý a hned bych mu dal pět hvězd, jenže má to jeden problém. Hlavními hrdiny jsou prostě retardi. Každý z těch lidí porušil zákon a za to následuje trest, to že jsou to ještě větší blbouní tím, že to dělali v zemích třetího světa, je už jen a jen jijich problém. A když pak slyšíte chlápka, co povídá, že v tom vězení bral heroin a teď má AIDS, fakt mu to snad za tu jeho blbost přejete. Takže zpracování je na jedničku, ale hrdinové na pěst. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nechce sa vám podstivo pracovať, ale radi by ste si zarobili slušný obnos peňazí? Radi cestujete a máte dobrodružnú povahu? Ak áno, potom je tu jedno jednoduché riešenie. Ponuka, ktorá sa už nemusí opakovať. Skočte po nej. Stante sa medzinárodným pašerákom drog. Nenápadným drogovým kuriérom. Lenže pozor! Ľahko sa vám môže stať, že vás zatknú niekde v Južnej Amerike alebo Ázii, či inej prdeli a posadia vás do chládku. Stanete sa "Väzňom v cudzine". Až vtedy začne to pravé dobrodružstvo. Možno až vtedy si konečne uvedomíte do akého hovna ste šliapli. *** ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Od tohoto seriálu jsem čekal asi něco jiného, jak se třeba nevinní turisté nedopatřením dostanou do vězení, ale byl to samý drogový dealer, který si za vše mohl sám a ještě abych ho litoval. Navíc mě na těchto dokumentech vadí to zpracování, všechny na jedno brdo. Neustálé střídaní záběrů z vyprávějících osob na hrané, opakování stejných vět po sobě apod. Škoda, zajímavé to jinak je. ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

Výborný přímo až skvělý seriál. Poutavé vyprávění člověka, který seděl v cizině ve vězení a do toho hraný příběh. Co může být lepšího? Tento druh dokumentů nebo pořadů mám nejradši. Koho toto téma nezajímá, nebude tak nadšený, ale za zhlédnutí to určitě stojí. Pořad je plný napětí a mně osobně při některých scénách srdce bušilo o sto šest. ()

Drolin 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála překvapení v oblasti televizních seriálů. Z názvu, i tématu, by šlo čekat seriál mizivých kvalit - plně profesionální zpracování a ideální stopáž však činí z Vězněm v cizině jednu z nejzábavnějších relací, na které lze v TV programech momentálně narazit. Nicméně, občas se kouknuta na některý z dílů i z vlastní iniciativy. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama