foto

Jean-Guillaume Le Dantec

  • zem. 8.7.2009

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Un point c'est tout! (TV film)
2004 Cause toujours!
2002 Ferrari pro dva (TV film)
1999 Rub a líc
1996 D'amour et d'eau salée (TV film)
Pourvu que ça dure
1994 Pomsta jedné plavovlásky
Une journée au Luxembourg (TV film)
1993 Návštěvníci
1991 Podtrženo, sečteno!
1990 Venkovan
1984 Histoire du caporal
1983 Princové
Seber si svých pět švestek

TV seriály

2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1985 Policejní komisařství (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky