foto

Sandra von Ruffin

  • nar. 2.12.1986 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dance Fight Love Die: With Mikis On the Road
Das letzte Mahl
2016 Zwei verlorene Schafe (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
Toleranz (TV film)
2011 Holka s prknem

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)

Dokumentární

2016 1936: Nacistický olympijský sen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky