Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Bohatá britská rodina zjistí, že potřebuje služebnou na svou chatu v Alpách, a nechá si tam zaslat anglickou dívenku, jejíž jediná předchozí zkušenost s podobným zaměstnáním je obsluhování ve fast foodu. Tato slečna, která nikdy před tím na horách nebyla, nakonec krom svého nového šéfa upne pozornost ještě na jakési mistrovství světa ve snowboardingu, které již pár týdnů poté, co poprvé sjede sjezdovku, hodlá vyhrát. Ne, nechci teď znevažovat scénáristu, ale jakkoliv jsem ještě s přivřenýma očima schopná pochopit, že by se milionář mohl zamilovat do prostitutky (Pretty Woman) nebo že amatérský sportovec může mít jednou za život štěstí a odolat v ringu profesionálovi (Rocky), ani jako slepá neuvěřím tomu, že si britská smetánka nechá z ciziny přivést na svou chatu neznámou holku, jejíž měsíční plat je asi tak stejně vysoký jako láhev šampaňského, kterou u večeře vypijí, nebo že kdybych dnes začala trénovat, můžu za půl roku hrát v NBA za Lakers. A k tomu všemu to není ani vtipné, ani zábavné a vlastně to ani nemá děj. Jediný, kdo to svou cameo roličkou zachraňuje od úplného propadáku, je Bill Nighy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké překvapení. 3* s velkým +. Čekal jsem opravdu nějaký mega romantický shit, ale dostalo se mi příjemné romkom ze snowboardového prostředí. A na své si přijdou jak dámy (Ed Westwick), tak i páni (Felicity Jones, či ta bloncka co s ní je na pokoji). Samozřejmě děj je jak z učebnice, po 20minutách víte, jak to skončí a co bude následovat, ale na to jste si všichni již určitě zvykli. Kdo má rád hory a snowboard a hledá něco na oddech, bez problémů se může pustit do tohohle. ()

Reklama

Zejf3da 

všechny recenze uživatele

Zářnej příklad, že i naprostou kravinu můžou zachránit herci, příjemný prostředí a dobře zvolená hudba. Nechápu jak se tvůrcům podařilo přesvědčit Billa Baileyho a Billa Nighy, aby se vůbec ukázali v takový pakárně, ale evidentně věděli co dělali. Navíc Felicity Jones je docela kočka a to ani nemluvim o Tamsin Egerton. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Som už na takéto filmy starý? NIe! Ale tesne. Najprv poviem, že ako milovník Álp a snowboardingu som tie zjazdovky tým kurvám strašne závidel. Inak je to veľmi vtipný príjemný filmík. prostredie dokonalé. Herečky pekné. Tamsin si strihla dokonalú blonďatú pipku, ktorá ale nebola otravná. To sa v Amerike nestáva. Nighy a Bailey majú malé úlohy, ale prinesú nejaký vtip. Jediný, kto mi to celé kazil bol Ed Eastwick, ktorý vyzeral ako pupúš. Ale inak fakt zábava. Žiadne okázalé scény. Drobné detaily, pohľady, hlášky. To je sila Britov. Klišé určite. Ale na romantickú komédiu paráda. Trochu sa hanbím, že sa mi páči taký dievčenský film, ale bude to za 80%. 4*. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné pozeranie i ked trochu nudné. Nápad určite dobrý o talentovanej skateboardistke, ktora stratou mami príde o motiváciu súťažiť a životnú silu napredovať. Škoda spracovania, ktoré zaostáva za prvotnou ideou i ked rakúska príroda je nádherná. Herecké obsadenie mohlo byť tiež zaujímavejšie, takže u mňa 3 hviezdičky. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Bill Nighy natočil svoje scény za dva týždne, pričom si stihol rozvinúť futbalovú rivalitu s Westwickom, keďže títo dvaja herci podporujú konkurenčné tímy: Manchester United a Chelsea. (Arsenal83)
  • Počas vývoja bolo urobených niekoľko zmien v scenári, vrátane odstránenia mladšieho brata postavy Kim (Felicity Jones). Kvôli rozpočtovým obmedzeniam bolo niekoľko scén zrušených alebo boli presunuté na iné miesta. (Arsenal83)
  • Ed Westwick šiel do natáčania ako už skúsený lyžiar, lyžoval od 12 rokov, ale nebol trénovaný na snowboarde, mal za sebou iba jednu lekciu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama