foto

Nikolaj Sacharov

  • nar. 21.4.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 72 časa
2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)
2009 Passažirka
2008 Isčeznovenije (TV film)
1999 Ljubiť po-russki 3: Gubernator
1985 Gospodin gimnazist
1982 Nedokážu se rozloučit

TV seriály

2019 Černov (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Prizrak na dvoich (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Profil ubijcy (TV seriál)
Děmbelskij akkord (S02E01)
2014 Koroleva igry (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Syn vorona (TV seriál)
Dobyča (E01)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Svoi ljudi (S04E15)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Karina krasnaja (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Tancy marionětok (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Pojezdka na more (E02)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 5 (E05)
Bez sroka davnosti (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Gruppa smerti (S01E25)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kurjer (S03E11)
Svetofor (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Vdovij kameň (S05E21)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Něljudi (S03E08)
Amnezija (S03E07)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S03E04)
Putějcy (TV seriál)
Madonna (S02E15)
2009 Barvicha (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Golos razuma (S02E10)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Jermak (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky