foto

Stefano Molinari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La grande Rabbia
2011 Sotto il vestito niente - L'ultima sfilata
2010 Due vite per caso
Lo scandalo della Banca Romana (TV film)
2008 Una madre (TV film)
2005 La caccia (TV film)
2004 Rivoglio i miei figli (TV film)
1997 Fratelli coltelli
1996 Italiani
Souterrains étrusques, Les (TV film)
1993 Delitti imperfetti (TV film)
1992 Angelo con la pistola, L'
1991 Hudson Hawk
1990 Senza scampo (TV film)
The King's Whore
1989 Maschera del demonio, La
1988 Giorni randagi, I
Il bosco 1
Muž, který nechtěl zemřít (TV film)
1986 Démoni 2

TV seriály

2014 Madre, aiutami. (TV seriál)
2006 La freccia nera (TV seriál)
2003 Sospetti 2 (TV seriál)
Un caso di coscienza (TV seriál)
2000 Impero, L' (TV seriál)
1997 Mamma per caso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky