foto

Frida Richard

  • nar. 1.11.1873
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.9.1946 (72 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1954 Tiefland
1950 Die Kreuzlschreiber
1944 Der gebieterische Ruf
Ein Blick zurück
Její oběť
1942 Rembrandt
Zlaté město
1941 Aufruhr im Damenstift
Na shledanou, Františko!
1940 Očekávám tě
1939 Beznadějný případ
Ganzer Kerl, Ein
Ich verweigere die Aussage
Láska ze všech největší
Sommer, Sonne, Erika
1938 Zrcadlo života
1937 Farář z Podlesí
Millionenerbschaft
1936 Seine Tochter ist der Peter
1935 Il diario di una donna amata
Tagebuch der Geliebten
Vorstadtvariete
1934 Unfinished Symphony
Wenn du jung bist, gehört dir die Welt
1933 Du sollst nicht begehren...
Jarní šepot
1932 Der Sieger
1931 Der Mann, der den Mord beging
Um eine Nasenlänge
1930 Liebe im Ring
Menschen im Feuer
1929 Das brennende Herz
Der Sträfling aus Stambul
Katharina Knie
Žena, po níž muži prahnou
1928 Ledige Mütter
Lemkes sel. Witwe
Loď děvčat
Schinderhannes
1927 An der Weser (hier hab' ich so manches liebe Mal...)
Arme kleine Sif
Das Mädchen aus der Fremde
Die Achtzehnjährigen
Die Vorbestraften
Die leichte Isabell
Faschingszauber
Grand Hotel...!
Petronella - Das Geheimnis der Berge
Schönsten Beine von Berlin, Die
Spielerin, Die
Tragödie einer Ehe
Wochenendzauber
1926 An der schönen blauen Donau
Aus des Rheinlands Schicksalstagen
Brüder Schellenberg, Die
Die Flucht in den Zirkus
Die Wiskottens
Dürfen wir schweigen?
Falsche Scham - Vier Episoden aus dem Leben eines Arztes
Faust
Frauen der Leidenschaft
Ich hatt' einen Kameraden
Manon Lescautová
Svatá hora - Madonna sněžných hor
Wie einst im Mai
Wien, wie es weint und lacht
1925 Blumenfrau vom Potsdamer Platz, Die
Das Geheimnis der alten Mamsell
Das alte Ballhaus - 1. Teil
Das alte Ballhaus - 2. Teil
Der Farmer aus Texas
Der Hahn im Korb
Des Lebens Würfelspiel
Die Verrufenen
Die vom Niederrhein
Elegantes Pack
Frau mit dem schlechten Ruf, Die
Fräulein vom Amt, Das
Hanseaten
Hedda Gabler
Lebenskünstler, Ein
Lena Warnstetten
O alte Burschenherrlichkeit
Pietro der Korsar
Schatten der Weltstadt
Sündenbabel
Wetterleuchten
1924 Auf Befehl der Pompadour
Claire
Das Spiel mit dem Schicksal
Der Berg des Schicksals
Der gestohlene Professor
Frühlingserwachen
In den Krallen der Schuld
Mutter und Sohn
Nibelungové: Smrt bohatýra
Skok do života
Sylvester
1923 Der Tiger des Zirkus Farini
Der rote Reiter
Der verlorene Schuh
Die Frau mit den Millionen - 1. Der Schuß in der Pariser Oper
Graf Cohn
Kaufmann von Venedig, Der
Plamen
1922 Bardame
Das verschwundene Haus
Der Ruf des Schicksals
Der große Wurf
Die Glocke, 2. Teil - Das verlorene Elternhaus
Die fünf Frankfurter
Fantom
Lola Montez, die Tänzerin des Königs
Oběť ženy
Praschnas Geheimnis
Sterbende Völker - 1. Heimat in Not
Sterbende Völker - 2. Brennendes Meer
Uhr, Die
1921 Beute der Erinnyen, Die
Das Haus zum Mond
Der Gang durch die Hölle
Die Erbin von Tordis
Die Hexe
Die Jagd nach der Wahrheit
Die verbotene Frucht
Dummkopf, Der
Irrende Seelen
Junge Mama
Medium, Das
Neue Paradies, Das
Opfer der Keuschheit
Schieber
Tobias Buntschuh - Das Drama eines Einsamen
Um den Sohn
1920 Berlin W.
Das große Licht
Der Amönenhof
Der gelbe Tod, 1. Teil
Der gelbe Tod, 2. Teil
Johann Baptiste Lingg
Judith Trachtenberg
Od jitra do půlnoci
Schwarze Graf, Der
So ein Mädel
Uriel Acosta
Weltbrand
1919 Aberglaube
Das Buch Esther
Letzte Zeuge, Der
Rausch
Zwangsliebe im Freistaat
1918 Das Geschlecht derer von Ringwall
Die Dreizehn
Die Fürstin von Beranien
Die Geisterjagd
Drohende Wolken am Firmament
Frau Marias Erlebnis
Wogen des Schicksals
1917 Der feldgraue Groschen
Die Diamantenstiftung
Die Glocke
Feenhände
Klein Doortje
Rauschende Akkorde
Seele Saiten schwingen nicht, Der
1916 Die Sünde der Helga Arndt
Ehe der Luise Rohrbach, Die
Ein einsam Grab
Ernst ist das Leben
Gelöste Ketten
Professor Erichsons Rivale
1915 Das Schicksal der Gabriele Stark
Eremit, Der
Jahreszeiten des Lebens
Kammermusik
1914 Heimgekehrt
Todesrauschen
1913 Das verschleierte Bild von Groß-Kleindorf
Des Pfarrers Töcterlein
Eva
Wer ist der Täter?
1912 Europäisches Sklavenleben
Maskierte Liebe
Vorgluten des Balkanbrandes

Dokumentární

1925 Im Strudel des Verkehrs. Ein Film für Jedermann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace