foto

Michael D. Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Harvest of Fear
1991 Causa Wardových
1990 Over My Dead Body (TV film)
1989 Oběti války
1982 48 hodin

TV seriály

1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Nevyjasněné záhady (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace