foto

Mark A. Burley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 To je vražda, napsala: Cestou na jihozápad (TV film)

TV seriály

1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Dvojí hra pod Jižním křížem (S12E20)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Zmrazený (S12E10)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1989 The New Lassie (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1991 My Old School (TV film)
1990 Hirošima: město popela (TV film)
1989 Cast the First Stone (TV film)
Fair Game (TV film)

TV seriály

1990 Over My Dead Body (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Slutty Teenage Bounty Hunters (TV seriál)
2019 American Princess (TV seriál)
Just Boob Stuff (E02)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Podivný pátek (S03E05)
Kámoši ve vířivce (S03E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Největší ze zápasů (S02E04)
Cukrátko roku (S02E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Po hlavě do sraček (S06E02)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Tetování (S05E12)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
V mojí hlavě to znělo líp (S04E07)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Strach a jiné zápachy (S03E08)
2009 University of Andy (TV seriál)
1977 The Incredible Hulk (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1968 MisteRogers' Neighborhood (TV seriál)

Dokumentární

2005 Weeds: Suburban Shakedown (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky