foto

Fritzi Jane Courtney

  • nar. 15.2.1923
    Harlem, New York, USA
  • zem. 7.8.2012 (89 let)
    Portland, Maine, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Čelisti IV: Pomsta
1984 Spraggue (TV film)
1982 Annie
1978 Čelisti II
1975 Čelisti
1968 Rosemary má děťátko

TV seriály

1960 Route 66 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace