foto

Gerhard Greiner

  • nar. 1971
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
2017 Falsche Siebziger (TV film)
Nejlepší ze všech světů
2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2012 Schnell ermittelt - Schuld (TV film)
2011 Vatertag
2008 Baching (TV film)
Darum
Jaderná havárie: Den první (TV film)
Vražedná stěna

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Faustrecht (S09E05)
Augenschein (S09E04)
Menschenpferde (S09E03)
další epizody (5)
2019 Země zločinu (TV seriál)
Das dunkle Paradies (E16)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schandgold (S08E08)
Schmachtfetzen (S08E07)
Kälteschlaf (S08E06)
další epizody (8)
2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Geister (S01E04)
CopStories (TV seriál)
Arsch bleibt Arsch (S04E02)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Dračí panna (E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Hangover (S12E03)
2015 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kehraus (S07E06)
Hilfeschrei (S07E05)
Denkzettel (S07E04)
další epizody (10)
2014 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Sündenbock (S06E04)
Totgepflegt (S06E03)
Nachgeburt (S06E02)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Richter und Henker (S09E11)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Lauter Lügen (E01)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zahltag (S05E06)
Gottesurteil (S05E05)
Auferstanden (S05E04)
další epizody (6)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schweißtreiben (S04E06)
Kellerkinder (S04E05)
Notlügen (S04E04)
další epizody (6)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Das Ohr des Gesetzes (E04)
Abstandsdame (E03)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Neue Wege (S03E12)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Feierabend (S03E06)
Blutsbande (S03E02)
Baumsterben (S03E01)
2009 Franzi (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Rainer Kaufmann (S01E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bruderliebe (S05E03)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Zugeschüttet (S02E08)
Blattschuss (S02E07)
Mundtot (S02E06)
další epizody (7)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Mondsüchtig (S01E07)
Warm abgetragen (S01E05)
Naturtrüb (S01E03)
další epizody (4)
Polly Adler (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky