foto

Christo Melingo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Shirin: Die Ehre meiner Schwester
1996 Azzurro (TV film)
1985 Morgengrauen (TV film)

TV seriály

2007 Mitten im 8en (TV seriál)
2006 Kupetzky (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Konkurrenten (S02E09)
Auge um Auge (S02E06)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Gemischtes Doppel - Beinahe wahre Geschichten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky