foto

Stéphane Marsil

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Temné kouty
2014 Disparue en hiver
2010 Klíč k minulosti
2009 Murphyho zákon maximálních průšvihů
Zazděná
2007 Gomez vs Tavarés
Oslněni sluncem
Ravages (TV film)
2006 Aristokraté
2005 Félix Leclerc (TV film)
2004 Arsen Lupin - zloděj gentleman
2003 Gomez a Tavaréz
2001 La Vie sans secret de Walter Nions
Les Jolies choses
Se souvenir des belles choses
1998 Ça reste entre nous
1997 Abus de méfiance
Temps d'une cigarette, Le
1993 Coup de jeune
1991 Loulou Graffiti

TV seriály

2018 Balthazar (TV seriál)
Les Disparues (E06)
La Vie en miettes (E05)
Les Âmes sœurs (E04)
další epizody (6)
Les Secrets (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Profil zločinu (TV seriál)
La vie rêvée (S09E10)
Coup de foudre (S09E09)
Charnel (S09E08)
další epizody (10)
2017 Profil zločinu (TV seriál)
Vertiges (S08E10)
Burn out (S08E09)
Intime conviction - 2ème partie (S08E08)
další epizody (10)
2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Parabellum (S04E08)
Faux Semblants (S04E07)
Le Poids du silence (S04E06)
další epizody (8)
Profil zločinu (TV seriál)
Les élus: Partie 2 (S07E10)
Les élus: Partie 1 (S07E09)
Momie (S07E08)
další epizody (9)
2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Babylone (S03E10)
Intoxications (S03E09)
Vox populi (S03E08)
další epizody (9)
Profil zločinu (TV seriál)
Alice (S06E10)
Les poupées (S06E09)
Ovni (S06E08)
další epizody (9)
2014 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Artifices (S02E06)
Samaël (S02E05)
Dans la peau (S02E04)
další epizody (6)
Profil zločinu (TV seriál)
Navěky 2/2 (S05E12)
Navždy 1/2 (S05E11)
Až do nejtemnější noci (S05E10)
další epizody (10)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Tête-à-tête avec la mort (S01E06)
Le Petit Chaperon rouge (S01E05)
Rencontres assassines (S01E04)
další epizody (6)
Profil zločinu (TV seriál)
Vyjít ze stínu (S04E12)
Prach v očích (S04E10)
Posedlost (S04E09)
další epizody (11)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Insoupçonnable - Partie 2 (S03E12)
Fantômes (S03E09)
D'entre les morts (S03E07)
další epizody (7)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Renaissance (S02E07)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace