foto

George Haight

  • nar. 22.2.1905
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 17.4.1984 (79 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1941 Honeymoon for Three - divadelní hra
1940 Lucky Partners
1936 Gold Diggers of 1937 - divadelní hra
1933 Goodbye Again - divadelní hra

TV seriály

1965 Rodina Addamsova (TV seriál)
The Addams Family Splurges (S01E19)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky