foto

Audrey M. Bansmer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1990 Stolen: One Husband (TV film)
Svět naruby
1988 Bat 21
Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
V zajetí kanibalů
1987 Americký ninja 2
1986 Síla pomsty
1985 Americký ninja

TV seriály

2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
Střípky vzpomínek (S11E22)
další epizody (13)
2003 Regular Joe (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vánoce v rauši (S11E11)
A cenu SeaBee získává... (S11E10)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
další epizody (25)
2002 Baby Bob (TV seriál)
In-Laws (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
My dva králové (S10E10)
Niles má křehké srdce (S10E09)
Čekání je nejhorší (S10E08)
další epizody (23)
2001 Frasier (TV seriál)
Boj za tátu (S09E11)
Kariéra v ohrožení (S09E10)
Boj o Kirbyho (S09E09)
další epizody (27)
2000 Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
Nový kamarád (S08E07)
Něžná zákonná péče (S08E06)
další epizody (21)
1999 Frasier (TV seriál)
Hádka před Vánocemi (S07E11)
Šuškanda (S07E10)
Chytrý synáček (S07E09)
další epizody (25)
1998 Frasier (TV seriál)
Veselé Vánoce, paní Moskowitzová (S06E10)
Půjčka (S06E09)
Zlatá zástěra (S06E08)
další epizody (25)
1997 Frasier (TV seriál)
Vánoční vyhlídky (S05E09)
Život s láskou a celebritami (S05E08)
Frasier v sukních (S05E07)
další epizody (22)
1996 Frasier (TV seriál)
Náš otec, jehož umění není nebeské (S04E08)
Smíšené páry (S04E06)
Hlavolam (S04E05)
další epizody (22)
1995 Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
Když jsem naposledy viděl Maris (S03E08)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
další epizody (22)
1994 Frasier (TV seriál)
Obnova trůnu (S02E11)
Konec zášti (S02E10)
Dobrodružství v ráji 2/2 (S02E09)
další epizody (23)
1993 Frasier (TV seriál)
Smrt mu sluší (S01E11)
Vyhoďme ho z kola ven (S01E10)
Morální dilema (S01E09)
další epizody (11)
1990 Křídla (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace