foto

Johannes Lassen

  • nar. 7.5.1979 (40 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Guardian Angel - Suojelusenkeli
Wonderful Copenhagen
2016 Vzkaz v láhvi
2015 Léto '92
2011 Odraz
2009 Bratrstvo
2006 Čtyři děti a jeden otec II

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Bedrag (TV seriál)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (5)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace