foto

Jane Clifton

  • nar. 10.4.1949 (72 let)
    Gibraltar, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost Gully Road
2010 Matching Jack
1992 Garbo
1990 Kink in the Picasso, A
1988 As Time Goes by
1986 Žít na vlastní pěst (TV film)
1983 Slice of Life, A
1982 Clinic, The
1975 Pure S
1971 Stork

TV seriály

2016 Bringing Our Stories Home (TV seriál)
2015 Případy doktora Bleika (TV seriál)
This Time and This Place (S03E03)
2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
2001 Shock Jock (TV seriál)
1994 Janus (TV seriál)
1989 Power, the Passion, The (TV seriál)
Round the Twist (TV seriál)
1986 Dancing Daze (TV seriál)
Five Times Dizzy (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1983 Home (TV seriál)
1981 Holiday Island (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
Divoké husy (E02)
Zárodky ohně (E01)
1976 Bluey (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1983 For Love or Money
1980 Working Up

Host

TV pořady

2005 Spicks and Specks (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1971 Current Affair, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky