foto

Nicola Paull

  • nar. Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Válka magazínů (TV film)
2006 Smrtelná nákaza (TV film)
2002 Královna prokletých
1994 Ebbtide
1993 Flynn
1990 What the Moon Saw
1989 Miláčci bohů (TV film)
1988 Boulevard of Broken Dreams
Raw Silk (TV film)
1986 Jenny Kissed Me
1985 Niel Lynne

TV seriály

2011 Kámošky až za hrob (TV seriál)
Small Time Gangster (TV seriál)
Twentysomething (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Ukojení (S01E03)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1992 Detektiv Bonaparte (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Kavárna Akropolis (TV seriál)
1986 Návrat do ráje (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
Thousand Skies, A (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nelson Mandela: One Man - vyp.
2009 Remembering Nigel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky