foto

Selwyn Raab

  • nar. 28.6.1934 (86 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Kojak: Osudná chyba (TV film) - kniha
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film) - kniha
Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film) - kniha
Kojak: Vždycky je tu něco (TV film) - kniha
1989 Kojak: Ariana (TV film) - kniha
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film) - kniha
1985 Kojak: The Belarus File (TV film) - kniha

TV seriály

1978 Kojak (TV seriál) - kniha
Nový šéf (S05E22) - kniha
60 mil do pekla (S05E21) - kniha
Fotografie zhotovil Joe Paxton (S05E20) - kniha
další epizody (10)
1977 Kojak (TV seriál) - kniha
Zabil bych právníka své ženy (S05E12) - kniha
Případ není evidován (S05E11) - kniha
Léto v 69., 2. část (S05E10) - kniha
další epizody (23)
1976 Kojak (TV seriál) - kniha
Znovu mrtvý (S04E14) - kniha
Už není kam jít (S04E13) - kniha
Černý otrapa (S04E12) - kniha
další epizody (23)
1975 Kojak (TV seriál) - kniha
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15) - kniha
Dům modlitby, doupě lupičů (S03E14) - kniha
Záruka vrácených peněz (S03E13) - kniha
další epizody (25)
1974 Kojak (TV seriál) - kniha
Smolař všechno schytá (S02E15) - kniha
Zrada (S02E14) - kniha
Ruku na srdce a přísahej (S02E13) - kniha
další epizody (28)
1973 Kojak (TV seriál) - kniha
Společenství strachu (S01E09) - kniha
Zlověstná neděle (S01E08) - kniha
Úplatkář (S01E07) - kniha
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky