foto

Frank Zander

  • nar. 4.2.1942 (77 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ich war noch niemals in New York
2015 Aus dem Archiv - 60 Jahre Fernsehen (TV film) - a.z.
2014 Tatort - Der Hammer (TV film)
2011 Schlagerparty (TV film)
2007 Neues vom Wixxer
2005 Wer ist eigentlich... Paul?
1997 Čtyři nebojsové
1988 Die Superlachparade (TV film)
1980 Die Frank Zander Show (TV film)

TV seriály

2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1989 Die Didi-Show (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Die legendäre Plattenküche - Chaos im Dritten (TV film)
2004 Der große Abend mit Frank Zander
1999 Der große Helga Feddersen Abend: Die Wanne ist voll (TV film)

Host

TV pořady

2015 Die Party mit Ross Antony (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Die Hits der 80er (TV pořad)
Hits & Spaß - Musik und Humor nonstop (TV pořad)
Wiedersehen macht Freude - Axel Bulthaupt präsentiert Perlen der MDR-Unterhaltung (TV pořad)
2012 Die Hits der 70er (TV pořad) - mod.
2008 Lachgeschichten (TV pořad) - mod.
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
2001 Das große Kleinkunstfestival (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Sabine Christiansen (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
Wer lacht, gewinnt (TV pořad)
1985 Känguru (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)
Plattenküche (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky