foto

Matthias Raue

  • nar. 27.8.1952 (68 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Zachraňte Raffiho!
2012 Die Männer der Emden
2011 Nebe nad Mexikem (TV film)
2009 Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
2008 O Šípkové Růžence (TV film)
Paul und Baatar
Řecké polibky (TV film)
2007 Návrat čápů
Shanghai Baby
Sladké pokušení (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
2004 Klara
2002 Tatort - Bienzle und der süße Tod (TV film)
2001 Tatort - Bienzle und der heimliche Zeuge (TV film)
1992 Zázračná léta (TV film)
1989 Tam Tam oder Wohin die Reise geht (TV film)
1988 Sommer des Falken, Der
1986 Die Brücke am schwarzen Fluß (TV film)
Jimmy Allegretto (TV film)
1984 Deutschland-Tournee (TV film)
Dobrodružná plavba se slepicí
1982 Schnitzeljagd (TV film)

TV seriály

2009 Laible und Frisch (TV seriál)
2001 Offroad TV (TV seriál)
1999 Fix a Foxi (TV seriál)
1997 Tanja (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Správná šestka (TV seriál)
1992 Sterne des Südens (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky