foto

Debbie Shine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
2003 Hunter: Znovu v akci (TV film)
2001 Chvění 3
2000 Nepolapitelný virus (TV film)
The Expendables (TV film)
Útok vetřelců (TV film)
1998 Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Hříšné myšlenky (TV film)
Sisters and Other Strangers (TV film)
1996 Dunící hrom (TV film)
Havran
1995 Polda na melouchu
1993 Dokonalá vražda
1991 Neonové město
1989 Na pokraji smrti
1986 Eat or Be Eaten
1979 Ms. Magnificent

TV seriály

2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1998 Reyes y Rey (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Knockout (S05E16)
ONA hledá JEHO (S05E15)
Prvních deset na žebříčku (S05E14)
další epizody (4)
1996 Odpadlík (TV seriál)
Den otců (S05E12)
Výkupné (S05E11)
Potrubí (S05E10)
další epizody (23)
1995 Odpadlík (TV seriál)
V říši otců (S04E11)
Jinde a v jiné době (S04E10)
Hřebci (S04E09)
další epizody (22)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Andílek (S03E11)
Vzrušující lov (S03E10)
Noční vysílání (S03E09)
další epizody (22)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Věc cti (S02E11)
Blues větrného města (S02E10)
Řidič (S02E09)
další epizody (22)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Nightlife
1979 Hot Legs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky