foto

Brian Taggert

  • nar. 29.1.1938 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Náklaďáky (TV film)
1995 Deadly Family Secrets (TV film)
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Dítě ďábla, dítě boží (TV film)
Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Nebezpečná vášeň (TV film)
1988 Poltergeist III
1987 Zatykač: Mrtvý nebo živý
1983 Zlo neznámého původu
1982 Návštěvní hodiny
1978 Night Cries (TV film)
1977 The Spell (TV film)
1974 Mark of Zorro, The (TV film)

TV seriály

1985 V (TV seriál)
The Conversion (E10)
1984 V (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
V (TV seriál)
The Sanction (E05)
1972 Emergency! (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky