foto

Arunas Baraznauskas

  • nar. 1.11.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Smajlik
2012 1812. Ulanskaja ballada
2009 Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
2008 Na plný plyn
2007 Antidur
2006 Vedma

TV seriály

2018 Lancet (TV seriál)
2016 Novaja žena (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
2013 Kult (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Žena mojego muža (S02E03)
Eta gorkaja sladkaja mesť (S02E02)
Dama s kogotkami (S02E01)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)

Dokumentární

2004 Arsenij Tarkovskij: Maljutka-žizň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky