foto

Andrew Wesman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Liked
2018 Odebrat z přátel: Dark web
2017 The Super
2016 The Neighbor
2014 Odebrat z přátel

TV seriály

2021 Do temnoty (TV seriál)
Blood Moon (S02E12)
Tentacles (S02E11)
2020 Do temnoty (TV seriál)
Valentýn (S02E05)
2019 Do temnoty (TV seriál)
Díkůvzdání (S02E02)
Školní duch (S01E11)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Pooka! (S01E03)

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky