foto

Alja Nikulina

  • nar. 30.11.1937 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Metro
2012 Žena Štirlica (TV film)
2011 Angel
1989 Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
1986 Dětskaja ploščadka
My věsely, sčastlivy, talantlivy!
1981 Roditělskij děň

TV seriály

2018 Bonus (TV seriál)
2017 Krepkaja broňa (TV seriál)
Love is (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Nasledniki (S01E18)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sladkaja žizň (S03E10)
Ment v zakoně (TV seriál)
Bojcovskij klub (S08E04)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Něravnyj brak (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strašnaja sila (S04E03)
2011 Golubka (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Kukla (E62)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zděs kto-to jesť (TV seriál)
Škola (TV seriál)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2007 Atlantida (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky