foto

Ossy Kolmann

  • nar. 10.1.1928
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 18.7.2016 (88 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
1978 Rücksichtslos dankbar (TV film)
1971 Die Abreise (TV film)
1970 Zug fährt Wiental (TV film)
1969 Heiter bis wolkig (TV film)

TV seriály

1989 Calafati Joe (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Familie Merian (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film)
1995 Fredi, der Schelm (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

2003 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
2002 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)
1989 Der Komödienstadel - Der brave Sünder (divadelní záznam)
1980 Die Fee (divadelní záznam)
1979 Lasst uns lügen (divadelní záznam)
1972 Wiener Blut (divadelní záznam)
1967 Wir treiben es bunt (divadelní záznam)
1966 Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad) - mod.
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky