foto

Ossy Kolmann

  • nar. 10.1.1928
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 18.7.2016 (88 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
2002 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
1989 Der Komödienstadel - Der brave Sünder (divadelní záznam)
1980 Die Fee (divadelní záznam)
1979 Lasst uns lügen (divadelní záznam)
1978 Rücksichtslos dankbar (TV film)
1972 Wiener Blut (divadelní záznam)
1971 Die Abreise (TV film)
1970 Zug fährt Wiental (TV film)
1966 Krach im Hinterhaus (divadelní záznam)

TV seriály

1989 Calafati Joe (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film)

Host

TV pořady

1991 Wer lacht, gewinnt (TV pořad) - mod.
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky