foto

Denis Vasiljev

  • nar. 12.5.1987 (33 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Glubzhe!
2017 Malčišnik
2014 Úžeh
2013 Zerkala

TV seriály

2020 Admiraly rajona (TV seriál)
2019 Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Graždanskaja žena (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2016 Navažděnije (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
další epizody (8)
2011 Golubka (TV seriál)
2010 Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
Sto tysjač dlja syna (S01E05)
Chaljava (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Dvě žizni polkovnika Rybkinoj (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky