foto

Palau

  • nar. 13.8.1883
    Paříž, Francie
  • zem. 3.12.1966 (83 let)
    Meudon, Hauts-de-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Srdcový král
1965 Communale, La
1964 Peklo
1963 La chasse ou L'amour ravi (TV film)
Tout ceux qui tombent (TV film)
Vierges, Les
1961 Amours célèbres
Auguste
Femmes de bonne humeur, Les (TV film)
Šprýmař
1960 Cyrano de Bergerac (TV film)
1956 Doris (TV film)
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Si Paris nous était conté
1955 Marguerite de la nuit
Nana
Velké manévry
Villa sans souci, La
1953 La loterie du bonheur
1952 Agence matrimoniale
Chemin de Damas, Le
Krásky noci
Radovánky
Trois femmes
1951 Dakota 308
Gibier de potence
1950 Amour et compagnie
1949 Ferme des septs péchés, La
Louve, La
Mademoiselle de la Ferté
Un trou dans le mur
1948 Carrefour du crime
Cartouche roi de Paris
1947 Chouans, Les
Rumeurs
Ďábel v těle
1946 Affaire du Grand Hôtel, L'
Affaire du collier de la reine, L'
Impasse
Jericho
Messieurs Ludovic
Rose de la mer, la
1945 Děti ráje
Fiancée des ténèbres, La
Insaisissable Frédéric, L'
Kulička
Mademoiselle X
Skříňka snů
1944 Florence est folle
Na rohu vás čeká dobrodružství
1943 Ferme aux loups, La
Havran
Je suis avec toi
Madame et le mort
Picpus
Ďáblova ruka
1942 Annette et la dame blonde
Huit hommes dans un château
1941 Ce n'est pas moi
1940 Ztracený ráj
1939 Charrette fantôme, La
La Famille Duraton
Paradis des voleurs, Le
1938 Affaire Lafarge, L'
Carrefour
Tragédie impériale, La
Trois artilleurs à l'opéra
Vacances payées
1937 Belle de Montparnasse, La
Homme de nulle part, L'
L'Habit vert
La peau d'un autre
Piková dáma
Reine des resquilleuses, La
1936 Coeur dispose, Le
Jeunes filles de Paris
1935 Commissaire est bon enfant, le gendarme est sans pitié, Le
Commissaire est bon enfant, le gendarme est sans pitié, Le
Fanfare d'amour
Jeunes filles à marier
Touche-à-Tout
Tovaritch
1934 Dactylo se marie
Hôtel du libre échange, L'
Prince de minuit
Si j'étais le patron
Zuzu
1933 Bleus du ciel, Les
Dame de chez Maxim's, La
Deux Monsieur de Madame, Les
Faut réparer Sophie
Knock, ou le triomphe de la médecine
1932 Claque, La
Coiffeur pour dames
Côte d'Azur
Monsieur Albert
Truc du Brésilien, Le
1931 Chance, La
Quand te tues-tu?
Rien que la vérité
1922 Triplepatte
1913 Duel de Max, Le

TV seriály

1967 Sept de l'escalier quinze B, Les (TV seriál)
1965 Belphégor (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace