foto

Jean Yatove

  • nar. 7.5.1903
    Fondettes, Indre-et-Loire, Francie
  • zem. 28.6.1978 (75 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1972 Dany la ravageuse
1971 Atout sexe
1967 Têtes brûlées, Les
1965 Chiens dans la nuit, Les
1962 L'Oeil du monocle
Le Septième juré
Roi des montagnes, Le
1961 Monocle noir, Le
1960 Boulevard
Callaghan remet ça
Gigolo, Le
L'Espionne sera à Nouméa
Prisonniers de la brousse
1959 Marie-Octobre
Ulice Montmartre č.125
1958 Les gaîtés de l'escadrille
Noc a zmatek
Un homme se penche sur son passé
Échec au porteur
1957 Du sang sous le chapiteau
Et par ici la sortie
Reproduction interdite
1955 Plus de whisky pour Callaghan
À toi de jouer... Callaghan!!!
1954 Adam est... Ève
Tabor
1953 Aventurière du Tchad, L'
Des quintuplés au pensionnat
1952 Amants maudits, Les
Manina, la fille sans voile
Sergil chez les filles
1951 Bagnard, Le
Moumou
Porte d'orient
1950 L'extravagante Théodora
Les Aventuriers de l'air
1949 56, rue Pigalle
Jede, jede poštovský panáček
L' Épave
1948 Dieux du dimanche, Les
1947 Maison sous la mer, La
Monsieur Chasse
Trafiquants de la mer, Les
Škola pošťáků
1945 Monsieur Grégoire s'évade
1943 Auberge de l'abime, L'
1942 Patrouille blanche
1941 Espoirs
1939 Grey contre X
La boutique aux illusions
1938 Champions de France
1937 Anges noirs, Les
Hommes de proie, Les
Neuf de trèfle
Secrets de la Mer Rouge, Les
1936 Bach détective
Coup de vent
Pěstuj si svou levačku
À minuit, le 7
1935 Bout de chou
Koho jsem včera líbal? (francouzská verze)
1934 Trois cents à l'heure
Wilhelm Tell
1933 Héritier du Bal Tabarin, L´

Dokumentární

1937 Voyage dans le ciel

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky