foto

Lisa Marie Petersen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Holky fotbal nehrajou

TV seriály

2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlad (S07E08)
Design (S07E02)
Identita (S06E12)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mrchožrout (S06E04)
Hlava (S05E25)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vrozené štěstí (S05E05)
Matka (S05E03)
Soulless (S04E25)
další epizody (4)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
Vulnerable (S04E03)
Spravedlnost (S03E19)
další epizody (4)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pěstouni (S03E09)
Propletenec (S03E05)
Countdown (S02E15)
další epizody (4)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Baby Killer (S02E05)
Slaves (S01E22)
další epizody (5)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysteria (S01E04)
1995 In the House (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace