Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem narazila náhodou a nemohla jsem se od něj odthnout. Ta jiskra mezi Rizzoli a Islesovou je dokonalá. A nemůžu se nabažit spousty sarkastických poznámek, které Jane Rizzoliová pronáší. Narozdíl od jiných kriminálních seriálů je tenhle spíš oddechový, kdy vidíme hlaním hrdinům do soukromého života a o to je lepší. Poznat Mrs. Grisom, byla by v CSI možná větší sranda. Tess Gerritsenovou, která je předlohou pro seriál, jsem četla až po shlédnutí dvou řad a musím říct, že se čte dobře, ale jsem ráda za všechny změny, které byly na seriálu provedeny, jinak by z toho byla zas průměrná kriminálka s nepříliš přitažlivými herci, bez humoru a jisrky. P.S.: Hlavně bez dabingu! ()

Salgafo 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Wow. Na tento seriál jsem se začal díval proto ,že v něm hraje z mé oblíbené kriminálky NCIS S.Alexander. První díl mě doslova zaujal.Druhý mě nadchl a třetí díl mě úplně pohltil. Rizzoli & Isles jsou aktuálně na špici mého žebřičku krimi seriálu spolu s Castlem a NCIS Seriál se odehrává v mém oblíbeném americkém městě Boston.Je u toho výborná znělka.Seriál je prošpikován skvělými hláškami.Díl od dílu je zajímavější.u žadného jsem se zatím nenudil. netrpělivě očekávám třetí řadu ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Vemi príjemná záležitosť, najmä vďaka sympatickým hlavným hrdinkám a ich bohovsky vtipným dialógom, ale aj vďaka vedľajším postavám a atraktívnemu bostonskému koloritu. Problém nastáva v tej kriminalistickej oblasti - patologička je nejak strašne veľa zapojená do vyšetrovania (očividne len zo scenáristických dôvodov) a niektoré prípady sú smiešne povrchné. A tie doznania zločincov! Čo je už každý vrah idiot? Také trápne dôkazy a všetci sa priznávajú... ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Rizzoli & Isles? Shrnula bych to takhle: smíchejte Sheldona (TBBT) s Leelou (Fututrama), okořeňte Myšlenkami zločince a přidejte na kostičky nakrájenou napodobeninu JJ Abramse a máte seriál, který vás zaručeně nudit nebude. Spousta zajímavých případů Bostonské policie se spoustou vtipných situací a hlášek + velmi zajímavé jiskření mezi R&I... no uvidíme, časem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Budu hádat - udusil se hořícím polštářem, zatímco popíjel vosk." Vraždy se nejlépe vyšetřují ve třech a mě připadá velmi vhodné, když to trio tvoří dvě holky a jeden sarkasmus. Úplně vážně to samozřejmě brát nedokážu, ale když je večer dlouhý, všichni mí oblíbení detektivové už odešli na pivo a ovladač je vzdálený nekonečný metr ode mne, tak se k němu nenatahuju a v poklidu hodím starosti za hlavu i na pitevně. ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • V čase 33:57 doktorka Isles (Sasha Alexander) říká, že našla vysokou koncentraci pylu sleziníku horského a pro upřesnění řekne, že se jedná o kapradinu. Je to nejspíš chybou v překladu, protože kapradiny nekvetou, tudíž nemohou produkovat pyl. (Proste..Jana)
  • Seriál je inspirován romány čínsko-americké spisovatelky a někdejší lékařky Tess Gerritsenové. Její série obsahuje deset románů. (Olík)
  • Angie Harmon má s Markem Harmonem mají společné jen jméno, příbuzenský vztah mezi dvojicí protagonistů není. (noelcoward73)

Reklama

Reklama