Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

Salgafo 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem Wow. Na tento seriál jsem se začal díval proto ,že v něm hraje z mé oblíbené kriminálky NCIS S.Alexander. První díl mě doslova zaujal.Druhý mě nadchl a třetí díl mě úplně pohltil. Rizzoli & Isles jsou aktuálně na špici mého žebřičku krimi seriálu spolu s Castlem a NCIS Seriál se odehrává v mém oblíbeném americkém městě Boston.Je u toho výborná znělka.Seriál je prošpikován skvělými hláškami.Díl od dílu je zajímavější.u žadného jsem se zatím nenudil. netrpělivě očekávám třetí řadu ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimiseriál, vcelku okopírovaný od těch úspěšných: hlavní hrdinka Rizzoli vzhledu ženského, chování mužatkovitého, emočně nevyrovnaná, asi to má být italský temperament. Patoložka Isles také ťaťa děvčátko, se snahou kopírovat Bones. Koukatelné, i když dost ohrané, případy takové fádní, stokrát převařené. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele

Kriminální případy hodnotit nemohu, protože jsem se nikdy nepřenesl přes to extrémně nesympatické ústřední duo. Kdykoliv mezi sebou vedou ty oduševnělé hovory, tak mám pocit, že slyším celou dobu jen "kokodák, kokodák". Plus mě dost štvalo, jak tu nesympatickou patoložku furt cpou do děje, i když patologové se vyšetřování určitě až tak moc neúčastní. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Seriál o policistce (kterou hraje nějaká modelka - a je to fakt kočka) a forenzní patoložce, které místo práce většinou řeší soukromé problémy. Takže je to spíš Dallas než nějaké detektivní případy. Specifický je seriál v tom, že se všichni rodinní příslušníci chovají jako idioti a zásadně dělají věci, které dělat nechtějí. Pár dílů se dá, ale koukat na celou sérii v kuse je zdraví nebezpečné. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že ani jednu z nich neznám? Jak je možný, že nejsou uctívaný a nepíše se o nich? jak je možný, že nikdo neobsadil Angie jako sestru Sandry Bullock? Jak je možný, že mi tak dlouho seriál unikal? Jak je možný, že jsem nečetla předlohu? Jak je možný, že pořád nacházím něco dobrého? Jak je možný že jim to všem tak klape? Ach... Seriál má našlápnuto do mých nej... ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • Angie Harmon má s Markem Harmonem mají společné jen jméno, příbuzenský vztah mezi dvojicí protagonistů není. (noelcoward73)
  • V čase 33:57 doktorka Isles (Sasha Alexander) říká, že našla vysokou koncentraci pylu sleziníku horského a pro upřesnění řekne, že se jedná o kapradinu. Je to nejspíš chybou v překladu, protože kapradiny nekvetou, tudíž nemohou produkovat pyl. (Proste..Jana)
  • Kniha americké spisovatelky Tess Gerritsen "Mlčící dívka", kterou čte v 10. epizodě 2. série sériový vrah Hoyt (Michael Massee), který i několikrát zranil detektiva Rizzoliovou (Angie Harmon) patří do série, které jsou knižní předlouhou pro seriál. (ČSFD)

Reklama

Reklama