foto

Herbert Kirchhoff

  • nar. 5.5.1911
    Brunswick, Německá říše
  • zem. 24.9.1988 (77 let)
    Malcesine, Gardameer, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1983 Falle, Die (TV film)
Garten, Der (TV film)
1982 Aufgabe des Dr. med. Graefe, Die (TV film)
1979 Tödlicher Ausgang (TV film)
1971 Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
Sparks in Neu-Grönland (TV film)
1970 Gedenktag (TV film)
1969 Goldene Städte (TV film)
1968 Vier Stunden von Elbe 1 (TV film)
1967 Fräulein, Das (TV film)
Palme im Rosengarten (TV film)
1966 Der Kinderdieb (TV film)
Preis der Freiheit (TV film)
Socialaristokraten (TV film)
1964 Bezaubernde Mama (TV film)
Doddy und die Musketiere (TV film)
Hofloge (TV film)
1963 Am Herzen kann man sich nicht kratzen (divadelní záznam)
Der Zinker
Heimweh nach St. Pauli
Heute kündigt mir mein Mann
Stalingrad (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
Das Schloß (TV film)
Finden sie, daß Constanze sich richtig verhält?
Život Galileův (TV film)
1961 ...und wer küsst mich?
Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
Der Lügner
1960 Das Glas Wasser
Frau am dunklen Fenster, Die
Hauptmann - deine Sterne
Pension Schöller
Zeit und die Conways, Die (TV film)
1959 Der Rest ist Schweigen
Krásná lhářka
Nacht vor der Premiere, Die
Salem Aleikum
1958 Bühne frei für Marika
Der Mann im Strom
Der Schinderhannes
Herz ohne Gnade
Nasser Asphalt
1957 Europas neue Musikparade 1958
Konečná stanice lásky
Miláček z Paříže
Nachts im grünen Kakadu
Tolle Nacht
Zasnoubení v Curychu
1956 Ein Herz kehrt heim
Hejtman z Kopníku
Manželství Dr. Danwitze
Skandal um Dr. Vlimmen
Zwischen Zeit und Ewigkeit
1955 Ball im Savoy
Musik im Blut
Unternehmen Schlafsack
Wie werde ich Filmstar?
Zwei blaue Augen
Ďáblův generál
1954 Columbus entdeckt Krähwinkel
Die Stadt ist voller Geheimnisse
Geld aus der Luft
Tanz in der Sonne
1953 Blume von Hawaii, Die
Singende Hotel, Das
Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Gift im Zoo
Hlas toho druhého
Tanzende Sterne
Toxi
1951 Die verschleierte Maja
Kommen Sie am Ersten
Weh dem, der liebt!
1950 Die Dritte von rechts
Gabriela
Hafenmelodie
Mann, der sich selber sucht, Der
Mädchen mit Beziehungen
1949 Die letzte Nacht
Freunde meiner Frau, Die
Schicksal aus zweiter Hand
1948 Arche Nora
Žijí v noci
1945 Kamerad Hedwig

TV seriály

1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
1961 Adieu, Prinzessin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky