foto

Pola Kinski

  • nar. 23.3.1952 (66 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Wir werden uns wiederseh'n
2004 Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
1987 Komplizinnen (TV film)
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1983 Das Dorf
Stadtliebe (TV film)
1981 Don Quichottes Kinder (TV film)
Im Regen nach Amerika (TV film)
Ohne Rückfahrkarte (TV film)
1980 Sonntagskinder
1978 Zwischengleis
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)

TV seriály

1994 Bella Block (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1977 Nur zum Spaß, nur zum Spiel
1972 Sympathy for the Devil (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 The Marimba Experiment (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace