Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Po smrti nejbližšího člověka se nezralý sedmadvacetiletý muž bez ambicí po hlavě vrhne do světa sexu a drog a snaží se zjistit, co je vlastně zač. (Netflix)

Recenze (9)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při sledování seriálu, který jsem díky krátké stopáži dal na jeden zátah, jsem měl po značnou část děje velký problém sympatizovat s hlavní postavou Toreho - jeho vyrovnávání se se smrtí blízkého člověka jsem místy opravdu nechápal. Tore má rozhodně poutavý námět a vedle ztráty blízkého se zaobírá dalšími zajímavými tématy (hledání sebe samotného, experimentování s drogami, křehkost rodinných/přátelských pout), přesto jsem měl pocit, že samotné zpracování a zejména vykreslení některých postav nebylo úplně zdařilé. V rámci vedlejších postav mě nejvíce oslovil(i/y) Shady Meat a Heidi. Vzhledem k závěru šesté epizody jsem zvědavý, jestli tvůrci přijdou s další sérií. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Konečně! Konečně! Po nekonečných břečkách co plodí Netflix a já je ani nekomentuju, páč fakt nestojí ani za zmínku... tak konečně něco, co mě fakt zabavilo, pozvedlo a zlepšilo náladu. Dobře natočené, proříznuté dobrou hudbou, emoce rozlité do všech směrů. Jsem jak rozšlápnutá kaňka...aaaach.... Možná je to tím alkoholem, co jsem stihla za večer vypít, ale je mi to jedno a tento seriáli mi kur* zlepšil náladu! ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Nepříjemná podívaná. Ne kvůli hereckému obsazení nebo kvůli řemeslnému zpracování, ale kvůli tomu, že hlavní hrdina je (záměrně) často nesympatickým tím, jak sám sobě podráží nohy a utíká (doslova i obrazně) před problémy. To ale neubírá nic na tom, že jde o kvalitní podívanou, pokud nehledáte něco veselého a optimistického. Řekl bych, že není jedna cílová skupina, které se to bude líbit, ale mohlo by se to líbit všem, kdo má rád dramatičtější a dobře natočeno podívanou v severském stylu. ()

joker30 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava bola na ranu lopatou a celkovo väčšina postáv dosť nesympatických. Napriek tomu v tom niečo bolo. Minimálne zaujímavý soundtrack, hlavne Bitch cover potešil. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Náběh je lepší než konec. Hlavní hrdina má zřejmě nějakou lehkou formu mentálního problému, což by nevadilo, kdyby to, jak se chová, netrvalo 5 dílů ze 6. Hlavní herec je zároveň scénárista, takže si to psal prakticky na sebe. Je pak otázka, jestli nevychází z vlastních zkušeností. To by na seriál vrhalo jiný pohled. Nejsem divák zaměřený na city, emoce a zkoumání duše, takže mi chybělo i objasnění právní situace ve firmě a vtipně působily záběry Toreho a Erika v autě, kdy na jedné straně sněží a na druhé ne. Ale chápu, že toto režisérka neřešila. Herci to zvládli skvěle, velmi dobrá hudba, kamera celkem dobrá. ()

Galerie (122)

Reklama

Reklama