foto

Charles Dingle

  • nar. 28.12.1887
    Wabash, Indiana, USA
  • zem. 19.1.1956 (68 let)
    Worcester, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1955 The Court-Martial of Billy Mitchell
1953 Call Me Madam
Half a Hero
Never Wave at a WAC
The President's Lady
1949 Big Jack
Fun on the Run - a.z.
1948 A Southern Yankee
If You Knew Susie
Vládní prohlášení
1947 Má oblíbená brunetka
The Romance of Rosy Ridge
Welcome Stranger
1946 Centennial Summer
Cinderella Jones
Sister Kenny
Souboj na slunci
The Beast with Five Fingers
The Wife of Monte Cristo
Three Wise Fools
1945 A Medal for Benny
Here Come the Co-eds
Půjčená žena
1944 Home in Indiana
National Barn Dance
Together Again
1943 Hranice temnoty
Lady of Burlesque
Píseň o Bernadettě
She's for Me
Someone to Remember
1942 Are Husbands Necessary?
Calling Dr. Gillespie
George Washington Slept Here
Někde se potkáme
Rozruch ve městě
Tennessee Johnson
1941 Johnny Eager
Lištičky
Unholy Partners
1939 ...One Third of a Nation...
1937 Double Talk
Du Barry Did All Right
Rhythm Roundup

TV seriály

1954 Center Stage (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
The Road of Life (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1951 See It Now (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace