foto

Alfredo De Quesada

  • nar. 2.9.1976 (44 let)
    San Juan, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Seneca
2016 Fragmentos de Amor
2014 V zajetí ráje (TV film)
2013 200 Cartas
2011 The Caller
2008 Che Guevara

TV seriály

2016 StartUp (TV seriál)
Angel Investor (S01E04)
Ground Floor (S01E02)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
2013 Cleaners (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek (TV seriál)
Sport of Kings (S15E22)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky