foto

Anthony DiMarco

  • nar. 14.5.1917
    Rhode Island, USA
  • zem. 5.1.2000 (82 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1986 The Naked Cage
1983 Peklo za mřížemi
1982 Pokušení
The Concrete Jungle
1981 Awakening of Candra, The (TV film)
Pekelná noc
1980 Poslední den války (TV film)
Promise of Love, The (TV film)
To Race the Wind (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1978 Are You in the House Alone? (TV film)
Smrtící měsíc (TV film)
The Initiation of Sarah (TV film)
1976 Trackdown
1974 Thirsty Dead, The
1973 Dr. Death: Seeker of Souls
1972 Daughters of Satan
Superbeast
1971 Day of the Wolves, The
1969 80 Steps to Jonah
1968 Mission Batangas (TV film)
1964 The Ghost of Sierra de Cobre (TV film)
Unknown, The (TV film)
1960 Date Bait
High School Caesar
1958 Tales of Frankenstein (TV film)
1957 Calypso Heat Wave
The Giant Claw
1956 Husbands Beware
1955 Blunder Boys
Hot Ice

TV seriály

1978 Word, The (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Probe (S02E17)
The Brain of Colonel Barham (S02E15)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
I, Robot (S02E09)
Expanding Human (S02E04)
Behold Eck! (S02E03)
další epizody (10)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Zanti Misfits (S01E14)
Nightmare (S01E10)
The Human Factor (S01E08)
další epizody (6)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 The Hathaways (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1955 Tales of the Texas Rangers (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1990 Plný dům (TV seriál)
Vězeňské blues (S03E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace