foto

Billy Ray McKenna

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Bazodee
Ice Scream
2004 Pes fotbalista: Evropský pohár
2003 Gentleman B.
Rent Control (TV film)
2001 Extreme Days
2000 Projekt Mercury (TV film)
1997 Defying Gravity

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Predators (S06E20)
Monolith (S06E19)
A Changed Woman (S06E18)
další epizody (9)
2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Requital (S06E10)
Convicted (S06E09)
The Order of the Mongoose (S06E08)
další epizody (24)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
Risk Assessment (S05E09)
Blízko domova (S05E08)
další epizody (24)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zrcadlo, zrcadlo (S04E10)
Tvrdá životní rána (S04E09)
Otcovské hříchy (S04E08)
další epizody (25)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Hudba pro mé uši (S03E08)
Psanci (S03E07)
další epizody (9)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
World's Best Dad (E13)
This Wasn't Supposed to Happen (E12)
Best Laid Plans (E11)
další epizody (13)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Exodus, část druhá (S01E24)
Exodus, část první (S01E23)
Zrozena k útěku (S01E22)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky