foto

Jules Labarthe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Cowboy Drifter
2013 Nejlepší kamarádky
Sexy Evil Genius
2000 This Is How the World Ends (TV film)
1999 Stray Bullet
Vždyť já jsem roztleskávačka
1998 Too Pure

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Režisér v ohni (S12E10)
Závodník na poli (S12E09)
Mrtvá v moři (S12E08)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Greek (TV seriál)
The Day After (S03E01)
At World's End (S02E22)
Tailgate Expectations (S02E21)
další epizody (17)
2008 Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
Let's Make a Deal (S02E03)
další epizody (17)
2007 Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
Depth Perception (S01E09)
Separation Anxiety (S01E08)
další epizody (9)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

2004 Going Upriver: The Long War of John Kerry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky