Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ano, prvotní nápad s mrtvou převtělenou modelkou je naprostá zhovadilost, která by utáhla tak maximálně půlhodinovej kraťas, kde by "boubelku" hrál namaskovanej John Joh Goodman, ale seriál o xy dílech? Boha jeho, v žádném případě! Naštěstí ale Krišna osvítil tvůrce natolik, že většinu dílů udělali tak, že na tuhle zápletku z vysoka kašle, tyhle díly jsou překvapivě přijatelné a jsou průměrným (což v tomhle případě není urážka, spíš naopak) seriálem o partě právníků, kteří nejsou bandou bezpáteřních cynických hovad (což možná trochu mínus je, ale ne každý ocení to co předvedli Kapitán Kirk s Danielem Jacksonem v Kauzách z Bostonu). Průměrné, ale jako kulisa bez problému sledovatelné. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Seriál mě zaujal svým konceptem,ale hlavně tím,že se odehrává hojně v právním prostředí.Uznávám že když se posmrtně duše namyšlené blondýnky dostane do těla boubelky-právničky,že to zní hrozně stupidně.Naštěstí je to jen první díl,pak se nám rozjedou právní bitvy,pracovní konflikty atd.Samozřejmě že tam jde i o vztahy,dokonce tam i zpívají.Je to celkově bráno humornou formou,ale pro mě jako člověka co má rád seriály a filmy z prostředí soudu,všechno co se děje mimo soud odpouštím.Zkrátka je to taková pravá blondýnka,má stejnou duši zato kila navíc.. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, zde nedoceněno. Něco mezi Ally Mac Bealovou a Paličatou Kate. Lehce fantasy, hodně vtipu a kvalitně ztvárněné zajímavé postavy. Námět sice není vůbec originální, ale právnické případy ano a zpracování je nadstandardní a skutečně dává vzpomenout na již zmíněnou legendární Ally. A série si udržela kvalitu až do poslední 6. řady, to není běžné... ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvních pěti dílů jsem nad očekávání spokojena, výborně jsem se bavila. Zasloužil by lepší vysílací čas. Napadá mne srovnání s Boston Legal a Ally (Boston u mě vede). Časem možná sklouzne do klišé: boubelka bude vyhrávat případy vždy díky využití znalostí životního stylu Deb (stejně jako Pravá blondýnka usvědčila vražedkyni díky svým znalostem o trvalé). Velmi velmi příjemné. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, že člověk může dostat druhou šanci, vrátit se zpět na zem, i když ne do svého vlastního těla. Ale je to pak výhra nebo prohra? V případě hlavní hrdinky to není zase tak špatné, z těla modelky a missky se dostane do těla velmi chytré právničky (boubelky a o 8 let starší). Tak jsem si představovala, co bych chtěla asi já? Hlavně aby to nebyl náš soused z přízemí, to bych jen tak nerozchodila. Toho prosím NE!!! ()

Galerie (658)

Zajímavosti (3)

  • V seriálu je i zmínka o Praze, a to v 10. dílu 1. série, kdy sestra Graysenovi (Jackson Hurst) klientky tvrdí, že studovala u madam Bidesmanové, učitelky okultismu. (Palvinie)
  • Tenistka Serena Williams je velkým fanouškem seriálu, díky tomu jí scenáristé napsali roli přímo na tělo a obsadili ji ve čtvrté sérii. (Palvinie)

Reklama

Reklama