foto

Irma Dorantes

  • nar. 21.12.1934 (84 let)
    Merida, Yucatan, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La hija de Moctezuma
2011 Cartas a Elena
2002 Olvidados
1999 Las delicias del poder
1998 Aunque seas ajena
Fuera de la ley
Perro de cadena
1997 Jóvenes amantes
1995 Nenas de quinto patio, Las
1994 Le pegaron al gordo (La Lotería II)
Suerte en la vida (La Lotería III)
1992 Se equivoco la cigueña
1989 La diosa del puerto
1984 Entre hierba, polvo y plomo
1973 Una rosa sobre el ring
1968 Amores de Juan Charrasqueado, Los
1966 Duelo de pistoleros
Falsificadores asesinos
Jibarito Rafael, El
1965 Nos lleva la tristeza
1964 Dos inocentes mujeriegos
El rostro de la muerte
Este amor sí es amor
La banda del fantasma negro
Nos dicen las intocables
Revólver sangriento, El
1963 Amor llegó a Jalisco, El
Dos alegres gavilanes
Fierecilla del puerto, La
Parranderos, Los
Qué bonito es querer
1962 Sol en llamas
1961 El globero
Pa' qué me sirve la vida
Tres Romeos y una Julieta
Tres tristes tigres
¡Que padre tan padre!
1960 Bala de Plata
Juan Polainas
Las hermanas Karambazo
Los fanfarrones
Orlak, el infierno de Frankenstein
Simitrio
1959 El Zorro Escarlata
El cofre del pirata
Sordo, El
1958 El Zorro escarlata en la venganza del ahorcado
El gran premio
El jinete solitario
Los tres vivales
1957 Pablo y Carolina
Pobres millonarios
1953 Ansiedad
La bestia magnifica (Lucha libre)
Padre nuestro
Pepe El Toro
1952 Ahora soy rico
El enamorado
La alegre casada
Los hijos de María Morales
Mamá nos quita los novios
Por ellas aunque mal paguen
1951 Menores de edad
Mujeres sin mañana
Necesito dinero
1950 El grito de la carne
Médico de guardia
No desearás la mujer de tu hijo
Sobre las olas
También de dolor se canta
Vagabunda
1949 Doña Diabla
El charro y la dama
Gallega en México, Una
La dama del velo
La mujer del puerto
Liga de las muchachas, La
Otra primavera
Salón México
1948 Tres huastecos, Los

TV seriály

2010 Cuando me enamoro (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
1998 ¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1993 Tres destinos (TV seriál)
1989 Teresa (TV seriál)
Ángeles blancos (TV seriál)
1987 Cesta slávy (TV seriál)
Tal como somos (TV seriál)
1986 Seducción (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Pasión de Isabela, La (TV seriál)
1980 Juventud (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace