foto

Ryan Mitchelle

  • nar. 28.11.1984 (34 let)
    Rochester, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jesus, Bro!
2015 Shot on Shitteo
2014 Sharknado 2 (TV film)
2011 Paranoia
2010 The Hooker with a Heart of Gold
2005 Cheap
2003 Freak Out

TV seriály

2012 Ninja the Mission Force (TV seriál)
2011 80's Dan (TV seriál)
2009 Brad & Jerrid (TV seriál)
Kung Tai Ted (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jesus, Bro!
2012 Cinema Snob Movie, The
2011 Paranoia

TV seriály

2009 Brad & Jerrid (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jesus, Bro!

TV seriály

2009 Brad & Jerrid (TV seriál)

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

TV seriály

2012 Ninja the Mission Force (TV seriál)
2007 The Cinema Snob (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace